fbpx

„Комуналец“ продолжува со чистење, на ред е горниот дел од градот

 „Комуналец“ продолжува со чистење, на ред е горниот дел од градот

Со цел за подобрување на јавната чистоќа ЈПКД „Комуналец„ Струмица в недела 18 јуни продолжува со метење, машинско чистење, подигање на смет и перење на улиците во горниот дел од Струмица, поточно од горниот дел на булеварот Маршал Тито.

Се молат сите граѓани од овој реон кои имат секаков вид на отпад да го пријават на 13 110 и да го извадат пред дворовите во недела до 12 часот како би бил подигнат во текот на денот.

Share via
Copy link