fbpx

„Комуналец“: заради дефект на мрежата без вода до 15 часот неколку реони и населени места

 „Комуналец“: заради дефект на мрежата без вода до 15 часот неколку реони и населени места

Поради работа на отстранување дефект на водоводна мрежа без вода од 8 до 15 часот ќе останат :

– Патот до Просениково и населеното место,

– Патот до Добрејци и населеното место,

– Индустриска Зона Север,

– Индустрискиот дел на ЈПКД Комуналец.

Share via
Copy link