fbpx

Пожарникарите изгаснаа пожар на отворено кај селото Едрениково

 Пожарникарите изгаснаа пожар на отворено кај селото Едрениково

Денеска ТППЕ Струмица со 1 ПП возило и 4 пожарникари-спасители во атарот на село Едрениково интервенираше на гаснење на запалена сува трева и нискостеблеста шума со површина од околу 1 хектар.

Пожарот е навремено и успешно локализиран и ликвидиран.

Share via
Copy link