fbpx

Tags : нов проект

„НОВУС“ со нов проект: “Нова генерација на силни и гласни

Центарот за истражување и анализа НОВУС започна со имплементација на нов проект “Нова генерација на силни и гласни млади!” финансиски поддржан од Агенција за млади и спорт. Вкупната вредност на проектот изнесува 299,360.00денари (4850 ЕУР). Главна цел на проектот е зајакнување на капацитетите на локалните младински структури и зголемување на младинското учество во процесите на […]