fbpx

Видео: Изгаснат е пожарот меѓу Богданци и Дојран

 Видео: Изгаснат е пожарот меѓу Богданци и Дојран

Директорот на ЦУК, Атојанче Ангелов, објави дека е изгаснат пожарот меѓу Богданци и Дојран, кој избувна денеска на пладне во атарот на село Селемлија, во близина на границата со Грција.

Фото: ЦУК

Share via
Copy link