fbpx

Видео:Како кризата со коронавирусот ги погоди новинарството и саморегулацијата?

 Видео:Како кризата со коронавирусот ги погоди новинарството и саморегулацијата?

Претставници на професионалните медиумски и новинарски организации во државата, студенти по комуникации, претставници на граѓанскиот сектор и новинари учествуваа на дебатата што се реализира на 27 август 2020 година.

Повеќе на линкот од видеото од Советот за етика во медиумите во Македонија.

Share via
Copy link