fbpx

Фото: „Струма“ и ОУ „Маршал Тито“ на карневал во Тиват

 Фото: „Струма“ и ОУ „Маршал Тито“ на карневал во Тиват

Карневалските групи на Здружението „Струма“ и на ОУ „Маршал Тито“ го претставуваат Струмичкиот карневал на Меѓународниот карневал во Тиват, Црна Гора.

„Струма“ на карневалот во Тиват се претстави со маската „Порака“, а учениците и наставниците од „Маршал Тито“ со маската „Моќта на боговите“.

Share via
Copy link