fbpx

Известување од „Комуналец“ за прекин на вододснабдувањето

 Известување од „Комуналец“ за прекин на вододснабдувањето

Поради отстранување на дефект на водоводната мрежа од 10 до 12 часот без водоснабдување ќе остане улица „Гоце Делчев“, „Мало Стопанство“ со населеното место Дабиље како и индустриска зона „Сачево“.

Share via
Copy link