fbpx

Tags : ковид-19

Ковид статистика Струмица: 11 нови, двајца починати и 17 оздравени

Во последните 24 часа направени се 3.425 тестирања, а регистрирани се 454 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 209• Куманово – 45• Штип – 22• Кавадарци – 17• Прилеп – 16• Велес – 15• Битола – 13• Крива Паланка – 12• Охрид и Струмица – по 11• Кичево – 10• Кочани, Свети Николе и […]

Ковид статистика Струмица: еден починат, еден нов и 27 оздравени

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 1.726 тестирања, а регистрирани се 112 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 82• Кавадарци – 8• Куманово – 6• Прилеп, Битола, Неготино и Крива Паланка – по 2• Тетово, Велес, Струмица-1, Кичево, Свети Николе, Ресен, Делчево […]

Во Струмица 21 новозаразени, нема починати и оздравени од Ковид-19

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.425 тестирања, а регистрирани се 336 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 169• Велес и Струмица – по 21• Куманово – 17• Охрид и Кавадарци – по 15• Битола – 14• Штип – 13• Кочани – […]

Нови 27 инфицирани и 28 оздравени од Ковид-19 во Струмица

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.858 тестирања, а регистрирани се 525 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 268• Куманово – 40• Струмица – 27• Штип – 25• Битола – 23• Охрид –17• Велес и Свети Николе – по 16• Кавадарци – […]

Коронавирус Струмица:91 оздравени, 16 нови и двајца починати

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа: Направени се 3.632 тестирања, а регистрирани се 526 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 245• Куманово – 43• Велес – 22• Прилеп и Охрид – по 19• Штип – 18• Кавадарци – 17• Струмица – 16• Крива Паланка […]

Ковид статистика Струмица: 70 оздравени, 14 нови и еден починат

Министерството за здравство информира, согласно податоците од Институтот за јавно здравје дека во последните 24 часа:Направени се 3.747 тестирања, а регистрирани се 491 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 232• Куманово – 41• Штип – 26• Велес – 20• Битола – 19• Охрид – 17• Кавадарци – 16• Прилеп – 15• Струмица – 14• […]

Еден починат, 5 нови и 42 оздравени од Ковид-19 во

Во последните 24 часа се направени 4.072 тестирања, а регистрирани се 554 нови случаина КОВИД-19: • Скопје – 309• Куманово – 44• Прилеп и Велес – по 20• Тетово, Битола и Кавадарци – по 17• Кочани – 16• Кичево – 11• Охрид – 10• Крива Паланка – 9• Гевгелија и Ресен – по 6• Струмица-5 […]

Короната продолжува да галопира низ Струмица:двајца починати, 40 нови и

Во последните 24 часа се направени 4.384 тестирање, а регистрирани се 561 нов случај на КОВИД-19: • Скопје – 249• Куманово – 49• Струмица – 40• Охрид – 30• Штип – 25• Тетово – 23• Прилеп – 18• Кавадарци – 16• Битола – 14• Велес – 12• Кичево – 10• Гостивар – 9• Радовиш – […]

Короната продолжува да коси во Струмица: тројца починати,19 нови и

Во последните 24 часа се направени 3.885 тестирање, а регистрирани се 557 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 268• Куманово – 39• Велес – 29• Кавадарци, Кичево и Струмица – по 19• Тетово и Штип – по 17• Прилеп – 16• Радовиш – 15• Кочани – 12• Битола и Охрид – по 10• Кратово […]

Короната пак коси во Струмица:четворица починати, 29 нови и 12

Во последните 24 часа се направени 4.621 тестирање, а регистрирани се 617 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 314• Куманово – 47• Струмица – 29• Штип – 26• Кавадарци и Кичево – по 19• Охрид – 18• Велес, Свети Николе и Радовиш – по 14• Ресен – 13• Гостивар и Кочани – по 12• […]