fbpx

Tags : ковид-19

Струмица со рекордни 60 оздравени и само тројца новозаразени од

Во последните 24 часа се направени 1466 тестирања, а регистрирани се 183 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 85-Куманово 6 -Тетово 10 -Прилеп 7 -Гостивар 6 -Штип 3 -Битола 1 -Велес 4 -Охрид 10 –Струмица 3-Кавадарци 13 -Струга 5 -Кочани 2-Кичево 1 -Свети Николе 1 -Гевгелија 6-Неготино 4 -Дебар 1 -Ресен 6 -Радовиш 2 -Делчево […]

Еден починат, седум новозаразени и 9 оздравени од Ковид-19 во

Во последните 24 часа се направени 2013 тестирања, а регистрирани се 347 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 179 -Куманово 24 -Тетово 14 -Прилеп 5 -Гостивар 8 -Штип 13 -Битола 1 -Велес 11 -Охрид 18 –Струмица 7 -Кавадарци 13 -Струга 4 -Кочани 8 -Кичево 4 -Свети Николе 2 -Гевгелија 1 -Дебар 4 -Ресен 1 -Крива […]

Девет новозаразени и седум оздравени од Ковид-19 во Струмица

Во последните 24 часа се направени 1854 тестирања, а регистрирани се 307 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 137-Куманово 17-Тетово 13-Прилеп 13-Гостивар 10-Штип 4-Битола 7-Велес 15-Охрид 10-Струмица 9-Кавадарци 10-Струга 3-Кичево 8-Свети Николе 1-Гевгелија 6-Неготино 1-Дебар 11-Ресен 5-Крива Паланка 1-Радовиш 4-Берово 1-Делчево 6-Пробиштип 3-Виница 2 -Македонски Брод 1-Богданци 3-Кратово 3-Крушево 3. Починати се 14 лица, пет […]

Ковид биланс Струмица:осум новозаразени и 13 оздравени

Во последните 24 часа се направени 1906 тестирања, а регистрирани се 356 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 171-Куманово 12-Тетово 19-Прилеп 15-Гостивар 6-Штип 7-Битола 4-Велес 10-Охрид 20-Струмица 8-Кавадарци 19-Струга 10-Кочани 2-Кичево 10-Свети Николе 1-Гевгелија 3-Неготино 3-Ресен 3-Крива Паланка 3-Радовиш 3-Берово 4-Делчево 3-Пробиштип 7-Виница 3-Демир Хисар 1-Кратово 1-Крушево 4-Македонска Каменица 1-Демир Капија 1-Пехчево 2. Починати се […]

Црвен крст Струмица се вклучува во обуките за ублажување и

Централната Канцеларија на ЦКРСМ во рамките на проектот за ублажување и надминување на последиците предизвикани од КОВИД-19 пандемијата, поддржан од Business & Strategies Europe, ќе организира и спроведе обуки по Прва Психолошка помош и Психо-социјална помош и поддршка, како и Прва Психолошка помош и Психо-социјална помош и поддршка за телефонски линии.  Обуките ќе бидат организирани […]

Дваесет и шест оздравени, нема новозаразени и починати од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 793 тестирања, а регистрирани се 72 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 45-Куманово 4-Тетово 4-Гостивар 4-Штип 4-Кавадарци 3-Струга 4-Кичево 1-Свети Николе 1-Неготино 1-Дебар 1. Починати се 13 лица, четири пациенти од Скопје (74, 69, 93 и 87г), три од Прилеп (69, 76 и 57г), еден пациент од Велес (51г), […]

Еден починат, седум новозаразени и двајца оздравени од Ковид-19 во

Во последните 24 часа се направени 2327 тестирања, а регистрирани се 400 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 198-Куманово 28-Тетово 16-Прилеп 14-Гостивар 9-Штип 8-Битола 7-Велес 14-Охрид 12-Струмица 7-Кавадарци 19-Струга 7-Кочани 5-Кичево 8-Гевгелија 1-Неготино 2-Дебар 10-Ресен 4-Крива Паланка 4-Радовиш 3-Берово 3-Делчево 8-Пробиштип 6-Македонски Брод 2-Крушево 2-Македонска Каменица 1-Демир Капија 2. Починати се 11 лица, пет пациенти […]

Само двајца новозаразени од Ковид-19 во Струмица

Во последните 24 часа се направени 529 тестирања, а регистрирани се 63 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 42-Куманово 3-Тетово 2-Прилеп 2-Гостивар 1-Штип 1-Битола 1-Велес 2-Охрид 1-Струмица 2-Кавадарци 1-Неготино 1-Виница 1-Пробиштип 2-Крушево 1. Починати се 13 лица, пет пациенти од Скопје (69, 72, 77, 66 и 66г), два од Велес (66 и 80г), три од […]

Шест нови позитивни и 27 оздравени од Ковид-19 во Струмица

Во последните 24 часа се направени 1530 тестирања, а регистрирани се 190 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 71-Куманово 19-Тетово 6-Прилеп 12-Гостивар 3-Штип 6-Битола 1-Велес 6-Охрид 5-Струмица 6-Кавадарци 8-Струга 11-Кочани 1-Кичево 8-Гевгелија 4-Неготино 8-Дебар 3-Ресен 7-Делчево 2-Радовиш 1-Пробиштип 2. Починати се 6 лица, четири пациенти од Скопје (60,74,44 и 86г), еден од Куманово (72г) и […]

Ковид биланс Струмица:двајца починати, девет новозаразени и 55 оздравени

Во последните 24 часа се направени 2176 тестирања, а регистрирани се 361 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 164-Куманово 17-Тетово 12-Прилеп 15-Гостивар 16-Штип 8-Битола 4-Велес 16-Охрид 13-Струмица 9-Кавадарци 8-Струга 5-Кочани 9-Кичево 10-Гевгелија 2-Неготино 4-Делчево 6-Дебар 7-Крива Паланка 5-Ресен 9-Радовиш 4-Берово 7-Виница 1-Валандово 2-Македонски Брод 1-Кратово 3-Крушево 2-Пехчево 2. Починати се 14 лица, шест пациенти од […]