fbpx

Tags : ковид-19

Еден починат, 10 нови и 49 оздравени од Ковид-19 во

Во последните 24 часа се направени 4.511 тестирања, а регистрирани се 572 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 287• Куманово – 58• Кавадарци – 24• Тетово и Кичево – по 21• Велес – 19• Гостивар – 15• Прилеп – 14• Битола, Кочани и Радовиш – по 11• Струмица – 10• Охрид и Струга – […]

Паѓаат ковид бројките во Струмица:двајца нови и 32 оздравени

Во последните 24 часа се направени 2.035 тестирања, а регистрирани се 183 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 132• Куманово – 13• Кавадарци – 6• Прилеп, Струга и Крива Паланка – по 3• Тетово, Битола, Велес, Охрид, Струмица-2, Кичево, Кратово и Демир Капија – по 2• Гостивар, Штип, Кочани, Гевгелија, Свети Николе, Берово и […]

Струмица денеска без починати, 20 нови и 22 оздравени од

Во последните 24 часа се направени 4.553 тестирања, а регистрирани се 464 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 225• Куманово – 42• Струмица – 35• Штип – 27• Велес – 24• Охрид – 21• Прилеп – 15• Тетово – 10• Свети Николе – 8• Кичево – 7• Ресен – 6• Кавадарци, Кочани и Кратово […]

Короната коси во Струмица: 5 починати, 36 нови и 22

Во последните 24 часа се направени 6.542 тестирања, а регистрирани се 609 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 276• Куманово – 50• Струмица – 36• Штип – 21• Велес – 20• Охрид и Кавадарци – по 18• Гостивар и Битола – 17• Кичево, Струга и Радовиш – по 15• Прилеп – 14• Кочани – […]

Струмица урнува ковид рекорди:петмина починати, 20 нови и 46 оздравени

Во последните 24 часа се направени 5.362 тестирања, а регистрирани се 577 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 265• Куманово – 54• Тетово – 26• Прилеп – 21• Струмица – 20• Кичево – 17• Гостивар и Велес – по 16• Кочани – 15• Штип – 14• Битола – 13• Берово- 12• Кавадарци – 11• […]

Tројца починати, 6 нови и 10 оздравени од Ковид-19 во

Во последните 24 часа се направени 2.778 тестирања, а регистрирани се 256 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 160• Куманово – 32• Прилеп – 9• Охрид – 8• Кавадарци, Струмица-6 и Струга – по 6• Битола и Ресен – по 5• Крива Паланка – 4• Велес – 3• Тетово, Гостивар и Кичево – по […]

Струмица цврсто во канџите на коронавирусот:еден починат, 49 нови и

Во последните 24 часа се направени 6.480 тестирања, а регистрирани се 702 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 280• Струмица – 49• Куманово – 47• Штип – 37• Гостивар – 33• Тетово – 28• Охрид – 26• Кичево – 19• Битола – 17• Прилеп, Велес и Кавадарци – по 16• Свети Николе – 14• […]

Ковид статистика Струмица:Еден починат, 18 нови и 15 оздравени

Во последните 24 часа се направени 6.425 тестирањe, а регистрирани се 682 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 317• Куманово – 51• Тетово – 49• Битола – 31• Кичево – 30• Кавадарци – 22• Гостивар – 19• Струмица – 18• Ресен – 15• Прилеп – 13• Охрид и Струга – по 11• Делчево -10• […]

Еден починат и 50 оздравени од Ковид-19 во Струмица, нема

Во последните 24 часа се направени 2.558 тестирањe, а регистрирани се 199 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 157• Куманово и Кавадарци – по 6• Прилеп, Гостивар, Кичево и Дебар – по 4• Велес- 3• Битола, Штип, Струга, Свети Николе и Крива Паланка – по 2• Богданци – 1. Пријавени се 32 починато лице: […]

Струмица цврсто ги држи црните ковид рекорди: 3 починати, 19

Во последните 24 часа се направени 5.416 тестирањe, а регистрирани се 459 нови случаи на КОВИД-19: • Скопје – 235• Штип – 30• Тетово -26• Куманово и Струмица – по 19• Дебар – 13• Гостивар, Охрид и Кичево – по 12• Велес и Свети Николе – по 10• Битола и Прилеп – по 9• Крива […]