fbpx

Tags : ковид-19

128 нови случаи на ковид-19, шест починати

Во последните 24 часа се направени 1025 тестирања, а регистрирани се 128 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 52-Куманово 6-Штип 29-Прилеп 2-Тетово 6-Битола 2-Кавадарци 10-Гостивар 13-Кочани 1-Пробиштип 1-Македонски Брод 3-Виница 2-Свети Николе 1 Починати се 6 лица, четири пациенти од Скопје, еден пациент од Кичево и еден од Струга. Денеска Институтот за јавно здравје регистрира […]

Нови четири случаи на ковид-19 во Струмица, вкупно 152 нови

Во Струмица се регистрирани четири нови случаи на заразени од ковид-19, а во регионот во Радовиш-1 и Гевгелија три нови случаи. Нема починати пациенти. Во последните 24 часа се направени 1077 тестирања, а регистрирани се 152 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 39-Куманово 20-Дебар 8-Штип 14-Прилеп 1-Тетово 9-Струга 13-Битола 5-Охрид 3-Кавадарци 5-Гостивар 15-Гевгелија 3-Струмица 4-Радовиш […]

Нови 137случаи на ковид-19, девет починати

Во последните 24 часа се направени 1542 тестирања, а регистрирани се 137 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 60-Куманово 13-Дебар 5-Штип 16-Прилеп 3-Тетово 7-Струга 1-Велес 3-Битола 5-Охрид 1-Гостивар 11-Кочани 1-Пробиштип 1-Демир Хисар 1-Виница 1-Свети Николе 3-Кичево 5 Починати се 9 лица, тројца пациенти од Скопје, двајца од Куманово, по еден пациент од Штип и Струга […]

129 нови случаи на ковид-19, шест починати

Во последните 24 часа се направени 1535 тестирања, а регистрирани се 129 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 45-Куманово 7-Дебар 1-Штип 25-Прилеп 4-Тетово 9-Струга 5-Битола 6-Охрид 3-Кавадарци 1-Гостивар 9-Кочани 3-Демир Хисар 1-Делчево 1-Свети Николе 3-Кичево 6 Починати се 6 лица, пет пациенти од Скопје и еден од Струга. Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 109 […]

Нови 137 случаи на ковид-19, десет починати

Во последните 24 часа се направени 1437 тестирања, а регистрирани се 137 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 64-Куманово 7-Штип 19-Прилеп 1-Тетово 7-Струга 14-Велес 1-Битола 2-Охрид 5-Гостивар 6-Радовиш 2-Крушево 1-Демир Хисар 1-Свети Николе 3-Кичево 4 Починати се 10 лица, пет пациенти од Скопје, двајца од Куманово, по еден пациент од Тетово, Гостивар и Радовиш. Денеска […]

Едно лице почина од ковид-19 во струмичката болница

Маж на 67 годишна возраст од Струмичко синоќа починал на Инфективното одделение при струмичката болница. Причина за смртта е нагло губење на кислород во белите дробови предизвикано од коронавирусот, инфомираше директорот на Центарот за јавно здравје во Струмица, Петре Витанов. Инаку, денес на пунктот за тестирање на Центарот за јавно здравје се извршени 12 тестирање, […]

Нови 163 случаи на ковид-19, двајца нови и во Струмица,

Во последните 24 часа се направени 1636 тестирања, а регистрирани се 163 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 52-Куманово 21-Дебар 2-Штип 33-Тетово 4-Струга 7-Велес 2-Битола 5-Охрид 1-Кавадарци 4-Гостивар 17-Струмица 2-Кочани 2-Пробиштип 2-Демир Хисар 3-Македонски Брод 1-Свети Николе 3-Кичево 1-Ресен 1 Нема починати пациенти. Денеска Институтот за јавно здравје регистрира 69 оздравен пациент од: -Скопје 41-Дебар […]

Нови 96 случаи на ковид-19 од кои тројца во Струмица,

Три машки лица од Струмица на возраст од 24, 32 и 55 години се новите инфицирани од коронавирусот. Новозаболените се од нов кластери и не се поврзани со некој од досегашните, информираа од Центарот за јавно здравје во Струмица. Во последните 24 часа се направени 724 тестирања, а регистрирани се 96 нови случаи на ковид-19 […]

Рекордни 241 нови случаи на ковид-19, четворица нови во Струмица

Во последните 24 часа се направени 1700 тестирања, а регистрирани се 241 нови случаи на ковид-19. – Скопје 73– Куманово 10– Дебар 1– Штип 60– Прилеп 5– Тетово 32– Струга 3– Велес 1– Битола 3– Охрид 2– Гостивар 14– Гевгелија 6– Струмица 4– Крива Паланка 3– Радовиш 3– Крушево 1– Кочани 8– Пробиштип 1– Демир […]

Денес нови 164 случаи на ковид-19, петмина починати

Во последните 24 часа се направени 1612 тестирања, а регистрирани се 164 нови случаи на ковид-19 во: -Скопје 59-Куманово 12-Дебар 18-Штип 17-Прилеп 1-Тетово 6-Струга 6-Битола 1-Кавадарци 2-Гостивар 9-Пробиштип 2-Демир Хисар 1-Свети Николе 23-Кичево 6-Ресен 1 Починати се 5 лица, тројца пациенти од Скопје, еден од Тетово и еден пациент од Ресен. Денеска Институтот за јавно […]