AMD Strela

 

Хроника

Секој од нас после празниците веројатно бара милион начини како да изврши детоксикација на своето тело. Токму со оваа диета, резултатите…

Повеќе

Понекогаш дозволуваме бесот и лутината да надвладеат со нас и поради тоа да донесеме лоши и ибрзани одлуки. Многу е важно да научиме…

Повеќе

Стручњаците за исхрана и здравје составиле листа на продукти кои треба да избегнувате да ги консумирате во вечерните часови, поточно…

Повеќе

Не станува збор за почеток на некоја бајка, туку реалност на југот во Шпанија. Гратчето Мариналеда се простира на само 25 километри…

Повеќе

Сигурно сте се запрашале сами зошто се што јадете ви се „лепи“ на вашиот стомак? Што е причината за тоа? Прочитајте ги следниве неколку…

Повеќе

Сигурно некогаш ви случило да ви се најават гости, па дури и изненадно да ви дојдат, а вие немате ладен пијалак за да ги послужите?…

Повеќе

Можеби сме на крајот на летната сезона,но календарски летото се уште не е завршено. Ако планиравте слободните денови да ги поминете…

Повеќе

Одредени состојки можат да ни бидат вистински сојузници за одржување и обликување на фигурата, особено кога станува збор за намалување…

Повеќе

Скоро и да не постои човек кој барем еднаш во животот не пробал да држи диета или пак да почитува некои совети кои му ги дале неговите…

Повеќе

Веројатно сите во последните неколку денови сме сведоци на манија од ледениот предизвик т.е.како многу познати светски личности се…

Повеќе

Ваков начин на исхрана се држи само 3 дена во кои можете да ослабете дури и до 5 килограми. За време на диетата се јадат варени компири…

Повеќе

Дали можеби понекогаш се чувствувате и по малку глупаво или дека некој „ви се прави паметен“ употребувајќи метафори и шеги кои само…

Повеќе

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK