AMD Strela

 

УЧЕСТВУВАЈ, ОДЛУЧИ И ТИ!

УЧЕСТВУВАЈ, ОДЛУЧИ И ТИ!
Објавено на: 06 Feb 2019

Центарот за развој на Југоисточниот плански регион во соработка со Министерството за локална самоуправа и Швајцарската Агенција за развој и соработка започнува со реализација на Регионални форумски сесии за идентификација на проектни идеи во рамките на проектот “Одржлив и инклузивен рамномерен регионален развој“.

Во рамки на форумските сесии учесниците ќе имаат можност да дискутираат за проблеми кои го засегаат регионот, да нудат и избираат најприоритетни решенија кои ќе се реализираат од проектниот фонд и ќе придонесат за подобрување на развојот на регионот.

Ве покануваме на Првата регионална форумска сесија која ќе се одржи на 08.02.2019 година (петок) во хотел „Сириус“, Струмица со почеток од 13:00 часот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK