AMD Strela

 

Полицискиот час за викенд ќе трае од 16 до 5 часот наредниот ден

Полицискиот час за викенд ќе трае од 16 до 5 часот наредниот ден
Објавено на: 25 Mar 2020

Со цел уште поголема заштита на населението од ширењето на коронавирисот, Владата денеска донесе одлука за дополнителна рестрикција на движењето на населението за време на викенд.

Се забранува движењето на сите граѓани за време на викенд (сабота и недела) од 16 часот до 05 часот!

Остануваат на сила и сите други претходно донесени забрани.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK