AMD Strela

 

„Комуналец“ со вонредна акција за чистење на шахтите и одводите на критичните точки низ градот

„Комуналец“ со вонредна акција за чистење на шахтите и одводите на критичните точки низ градот
Објавено на: 13 May 2019

Пред почетокот на  невремето “Андреа”, екипите на одделението „Водовод и канализација“ при ЈПКД „Комуналец“ излегоа на терен со вонредна акција за чистење на шахтите и одводите на критичните точки низ градот, како што се улиците: „Младинска“, „Ѓорги Василев“, „Ката Поцкова“, Ристо Ќурчиев“, „Браќа Минкови“, „Боро Поцков“.

Поминати и проверени се сите кризни точки каде што се очекува голема количина на вода и континуирано ќе се следи состојбата на овие делови од градот.

Media Flesh

 

ВИДЕО

FACEBOOK